Hvor er hjemme?

Hvor er hjemme? - David C. Pollock, Ruth E. van Reken | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David C. Pollock, Ruth E. van Reken
DIMENSJON
11,6 MB
FILNAVN
Hvor er hjemme?.pdf
ISBN
4623093987302

BESKRIVELSE

Stadig flere mennesker har tilhørighet i flere kulturer. Både misjonærer, ansatte i utenrikstjenesten og forretningsfolk reiser ofte med hele familien til andre land for en periode. En oppvekst i en fremmed kultur byr på mange utfordringer. Hvor er hjemme? belyser en rekke sider ved det å ha flere hjemland. Dette er en bok som vil skape gjenkjennelse hos alle som har vokst opp i flere kulturer. Den bør være obligatorisk lesning for foreldre som vurderer å flytte til en annen kultur for en tid, og for dem som arbeider med mennesker som har en slik bakgrunn. Revidert utgave. Første gang utgitt 2003.

Dette er en bok som vil skape gjenkjennelse hos alle som har vokst opp i flere kulturer. Den bør være obligatorisk lesning for foreldre som vurderer å flytte til en annen kultur for en tid, og for dem som arbeider med mennesker som har en slik bakgrunn. Det er billigere å kjøre elbil enn bensin- eller dieselbil.

Den bør være obligatorisk lesning for foreldre som vurderer å flytte til en annen kultur for en tid, og for dem som arbeider med mennesker som har en slik bakgrunn. Det er billigere å kjøre elbil enn bensin- eller dieselbil. Men hvor mye koster det å lade opp batteriet hver eneste dag? Ulike elbilmodeller har forskjellig størrelse på batteriene, akkurat som forskjellige bensinbiler har ulik størrelse på bensintankene. For er det en ting vi virkelig kan stole på så er det nordmenns evne og vilje til å si tydelig ifra hvor landet ligger når feriepengene ligger i potten.

RELATERTE BØKER