Kyssefabrikken

Kyssefabrikken - Unni Lindell | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
3,64 MB
FILNAVN
Kyssefabrikken.pdf
ISBN
7247057691214

BESKRIVELSE

Eno er mye større enn Ella som nå er blitt 8 nå. Den nye nabogutten er veldig kul og pen, men Ella er litt redd ham, for sammen med to jenter og to gutter drar han hver ettermiddag til den nedlagte fabrikken etter skoletid. Hva gjør de der? En dag følger Ella og vennene hennes etter dem dit, og da får de se det. Men det blir farligere enn Ella hadde tenkt seg.

Reservere Detaljert informasjon. Detaljert tittel: Kyssefabrikken, Unni Lindell ... Eno er mye større enn Ella som nå er blitt 8 nå.

Hun er litt redd ham, og nå ser hun at han drar til den nedlagte fabrikken sammen med to jenter og to gutter hver ettermiddag. Eno er mye større enn Ella som nå er blitt 8 nå. Den nye nabogutten er veldig kul og pen, men Ella er litt redd ham, for sammen med to jenter og to gutter drar han hver ettermiddag til den nedlagte fabrikken etter skoletid.

RELATERTE BØKER