Landsbyen

Landsbyen - Juli Zeh | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Juli Zeh
DIMENSJON
7,21 MB
FILNAVN
Landsbyen.pdf
ISBN
3397225350789

BESKRIVELSE

Tysklands svar på Jonathan Franzen. Ved første øyekast blir man henført av landsbyen Unterleuten og menneskene som bor der. Av de alderdommelige navnene på de omkringliggende stedene, av de skrullete originalene som har slått rot der etter Berlinmurens fall, av den uberørte naturen med de sjeldne fugleartene. Men bak fasaden blusser gamle konflikter opp igjen da planer legges for å bygge en vindmøllepark ved landsbyen. Og selv om ingen har noe ondt i sinne, skjer det forferdelige ting. Zeh lar en rekke av landsbyboerne komme til orde - men hvem skal man egentlig tro på? Landsbyen lå på de tyske bestselgerlistene i flere måneder, og har solgt i mer enn 325 000 eksemplarer i Tyskland. Den er en kostelig og samfunnskritisk roman om landsbyfeider, fortalt med thrillerens tempo og humoristiske brodd, og regnes som høydepunktet i Zehs forfatterkarriere.

Matador. Tag med til Korsbæk og mød alle de kendte ansigter.

I Norge var landsbyen ukjent, men vi hadde teigblanding og tundannelser hvor de største tunene kunne minne om små landsbyer, for eksempel Agatunet i Ullensvang kommune i Sørfjorden i Hardanger, Bleik på Andøya, Nordland fylke eller Flatbygdi/Bygdi i Flatdal, Seljord.De ovennevnte tundannelsene skyldes i stor grad naturforholdene - husene ble lagt der det var trygt for ... Landsbyen Dokka, Dokka. 5,8 k liker dette.

RELATERTE BØKER