Nådegiveren; et Falkener og Wilberg mysterium

Nådegiveren; et Falkener og Wilberg mysterium - Jan Boris Stene | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Boris Stene
DIMENSJON
3,86 MB
FILNAVN
Nådegiveren; et Falkener og Wilberg mysterium.pdf
ISBN
1063126413924

BESKRIVELSE

«Klassisk krim i beste Sherlock-stil.» Per-Magne Midjo, Trønder-Avisa Idet den første snøen faller over Trondheim i november 1916, finner doktor Wilberg den tyske konsul Reimers myrdet i parken ved Vår Frue kirke. I en by stadig mer preget av en verden i krig følger vi Wilberg i hans private bestrebelser på å avdekke morderens identitet. Jakten fører ham inn i Trondheims beste borgerskap, men også til de mørkeste avkroker og en verden gjennomsyret av spionasje og hemmelig renkespill. Wilberg blir kjent med Trondheims eksentriske gentlemansdetektiv den distingverte kjemiprofessoren Astor Falkener - som har påtatt seg å etterforske mordet på vegne av konsulens enke. Sammen nøster Falkener og Wilberg opp trådene og kommer stadig nærmere en morder som ikke går av veien for å myrde igjen. «Gå ikke glipp av boka. Nådegiveren vil være glimrende lektyre både nå og når høstmørket setter inn.» Kjell Arntzen, Ranheimsavisa

I Wilbergs private bestrebelser etter å avdekke morderens identitet starter en jakt som fører ham inn i byens beste borgerskap. Han stifter bekjentskap med den eksentriske ... Vår pris 318,-(portofritt).

Olavs Hospital. Han debuterte i 2015 med den kritikerroste krimromanen Nådegiveren.Boken ble nominert til Maurits Hansen-prisen for beste krimdebut. I djevelens klør - et Falkener og Wilberg mysterium Jan Boris Stene + » » » » » Nådegiveren - et Falkener og Wilberg mysterium Jan Boris Stene; Bøker som.

RELATERTE BØKER