Politikultur

Politikultur - Stig O. Johannessen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stig O. Johannessen
DIMENSJON
6,66 MB
FILNAVN
Politikultur.pdf
ISBN
7433763976807

BESKRIVELSE

Etter 22. juli 2011 har det norske politiets kulturer og lederskap blitt utsatt for en kritikk uten sidestykke i nyere tid. Men hvordan kan man forstå politikulturer, og hva betyr det å skulle forandre slike kulturer? Boken er skrevet for alle med interesse for politiet som organisasjon og generelt for temaene organisasjonskultur og forandringsprosesser. Stig O. Johannessen er en internasjonalt anerkjent forsker og forfatter innen ledelse og komplekse organisasjonsprosesser. Han er tilknyttet Høgskolen i Oslo og Akershus og er Visiting Professor ved Executive Management Program, Open University, Nederland.

Johannessen. Politikultur Underviser i. Organisasjon og ledelse Politiledelse Organisasjonskultur og politikultur Endring og endringsledelse Rune Glomseth.

Sendes innen 2-5 virkedager. Kjøp boken Politikultur av Stig O.

RELATERTE BØKER