Vekten av snøkrystaller

Vekten av snøkrystaller - Thorvald Steen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Thorvald Steen
DIMENSJON
9,67 MB
FILNAVN
Vekten av snøkrystaller.pdf
ISBN
9892646449226

BESKRIVELSE

Det er vinteren 1970, og den fjorten år gamle guttens store drøm er å bli skihopper. Men etter et stygt fall i hoppbakken, konkluderer legen med at han lider av en uhelbredelig sykdom. Bare ett skihopp til kan være livsfarlig. Skal han fortelle foreldrene hva legen har sagt, eller skal han holde det hemmelig for å få sveve en siste gang? Hjemme er det som om mor mer og mer lever i sin egen verden og far forsøker å glatte over noe. Romanen gir et bilde av en oppvekst i Oslo på begynnelsen av syttitallet. Det er en roman om et ungt menneskes kamp, og om livet som ikke blir slik man hadde tenkt seg.

Drømmen hans er å bli en stor skihopper. Det er vinteren 1970, og den fjorten år gamle gutten setter utfor ... Vekten av snøkrystaller.

Fonten er ganske liten. Utdrag fra boka - Er det noe du vil si? spurte Per og dro girspaken fra andre til tredje gir.

RELATERTE BØKER