Annas himmel

Annas himmel - Stian Hole | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Stian Hole
DIMENSJON
6,59 MB
FILNAVN
Annas himmel.pdf
ISBN
2941218405847

BESKRIVELSE

På en dag da alt verker og det faller spiker fra himmelen, snur Anna verden på hodet og tar pappa med på reise. Til et sted der de kan svømme med fuglene og fly med fiskene. Forbi Marianergropen og Krabbetåken, helt ut til bunnen av himmelen.

Sammenlign tilbud på Annas himmel i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. På en dag da alt verker og det faller spiker fra himmelen, snur Anna verden på hodet og tar pappa med på reise. Til et sted der de kan svømme med fuglene og fly med fiskene.

Læringsmål Se på læringsmålene. Hvad kan du lige nu, og hvad vil du gerne kunne efter forløbet? Jeg kan skifte mellem at lytte til og at tale om en tekst. Annas himmel.

RELATERTE BØKER