Ansikt til ansikt

Ansikt til ansikt - Per Jensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Jensen
DIMENSJON
12,53 MB
FILNAVN
Ansikt til ansikt.pdf
ISBN
9861290713779

BESKRIVELSE

Denne nye og reviderte utgaven av Ansikt til ansikt er ikke bare rettet mot sykepleierutdanningen, men også mot de andre grunnutdanningene i helse og sosialarbeid, og tverrfaglige utdanninger i disse feltene. Boken er et bidrag til å bli bedre kjent med hverandres praksis i sammenhenger hvor samarbeid ofte er avgjørende for et godt resultat.Boken gir en grundig presentasjon av grunnlaget for systemisk tenkning og praksis. Innføring i kommunikasjonsteori, familielivssyklusteori og den gode samtalen danner utgangspunkt for boken, og den gir innsyn i strukturell, narrativ og strategiske tilnærminger til familiebehandling. En rekke praktikere beskriver med fyldige eksempler praksis fra ulike arbeidsfelt. Det gis eksempler fra familie- og nettverksarbeid i psykisk helsevern, barnevernet, parterapi, fra helsestasjon, barne- og ungdomspsykiatri, fra sosialkontor og fra rusomsorgen. Boken har også med en kritisk gjennomgang av evidensbasert forskning og praksis i dette fagfeltet.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet, E-bok | 9788205353695 - Eg ser fram til at vi snart kan møtast ansikt til ansikt igjen. Gjennomføringa av digitale møte har gått forbausande bra, men det gir ein annan dynamikk å møtast og sjå kvarandre.

Universet av gester og bevegelser er en del av ikke-verbal kommunikasjon. Dette betyr at en gest er grunnlaget for denne typen språk.

RELATERTE BØKER