Arkeologi og kulturhistorie fra norskekysten til Østersjøen

Arkeologi og kulturhistorie fra norskekysten til Østersjøen En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,6 MB
FILNAVN
Arkeologi og kulturhistorie fra norskekysten til Østersjøen.pdf
ISBN
4912271696513

BESKRIVELSE

Birgitta Berglund har gjort en stor innsats gjennom mange år som forsker og professor ved NTNU Vitenskapsmuseet i Trondheim. Hennes faglige interessefelt er bredt, og bosetning og ressursutnyttelse er sentrale tema i hennes arkeologiske forskning. Denne boka består av bidrag fra et utvalg kolleger fra Birgitta Berglunds faglige nettverk. I alt elleve artikler tar for seg emner som strekker seg fra Helgelandskysten i nord til Østersjøen og Danmark i øst og sør, og fra bronsealder til nyere tid. Boka bidrar med ny kunnskap og setter etablerte diskusjoner i et nytt perspektiv, myntet på både fagmiljøet og den arkeologiinteresserte leseren. Vitark er en bokserie som utgis i samarbeid mellom NTNU Vitenskapsmuseet, seksjon for arkeologi og kulturhistorie og Museumsforlaget. I denne serien presenterer vi ny nordisk forskning på arkeologifaglige problemstillinger.

(2015) Introduction. Ritual Landscapes and Borders within Rock Art Research - Papers in Honour of Professor Kalle Sognnes.. Nyhetsliste for 2019.05.13 - 2019.05.26 365 andakter for barn Hermon forlag, [2019], ISBN: 9788230214954.

De seilte mellom Lübeck og Bergen- Bergen og London, til Østersjøen og var svært viktige i handelen som utviklet ... En gang i tiden var Flekkerøy havn, det romslige bassenget mellom Flekkerøya og fastlandet, kjent blant sjøfolk på alle verdens hav. 1600-tallet var Nederlands gullalder, og hollenderne var herrer på havet og skapte et verdensrike.

RELATERTE BØKER