Broren min er en superhelt

Broren min er en superhelt - David Solomons | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
David Solomons
DIMENSJON
9,68 MB
FILNAVN
Broren min er en superhelt.pdf
ISBN
2110363797743

BESKRIVELSE

Årets beste britiske barnebok i 2016! Luke er oppe i trehuset sammen med storebroren sin, Zack, men så må han tisse. Når han kommer tilbake, har den slaskete, aldri-lest-en-tegneserie-i-hele-sitt-liv-broren hans fått superkrefter, og noen har gitt ham beskjed om å redde ikke bare ett, men to univers. Luke blir RASENDE! Zack LIKER ikke tegneserier engang! Men det er verdener som må reddes, og NOEN må sørge for at Zack gjør det skikkelig. Særlig fordi han ikke har en superheltkappe engang ...

Jeg heter Luke Parker, jeg er elleve år, og jeg bor i et rolig strøk i London sammen med mamma, pappa og ... Broren min er en superhelt. Årets beste britiske barnebok i 2016! Luke er oppe i trehuset sammen med storebroren sin, Zack, men så må han tisse.

Tegnet av Peter Carnavas. Kjøp Broren min er en superhelt fra Bokklubber Årets beste britiske barnebok i 2016! Luke er oppe i trehuset sammen med storebroren sin, Zack, men så må han tisse. Når han kommer tilbake, har den slaskete, aldri-lest-en-tegneserie-i-hele-sitt-liv-broren hans fått superkrefter, og noen har gitt ham beskjed om å redde ikke bare ett, men to univers. Kjøp Broren min er en superhelt fra Tanum Årets beste britiske barnebok i 2016! Luke er oppe i trehuset sammen med storebroren sin, Zack, men så må han tisse.

RELATERTE BØKER