Filosofi og ledelse

Filosofi og ledelse En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,13 MB
FILNAVN
Filosofi og ledelse.pdf
ISBN
6167700908072

BESKRIVELSE

Det er forskjell på bare å fungere i sitt fag og det å være seg bevisst hvilken betydning det faglige arbeidet du utfører, har for andre. Intensjonen med Filosofi og ledelse er å presentere viktige perspektiver innen ledelsesfilosofi og på den måten få leseren til å reflektere over egen atferd i samspill med andre. Artiklene er bygd opp som samtaler mellom student og foreleser med fokus på dialogen som nøkkel til forståelse. Det faglige innholdet er dermed tilpasset en bred målgruppe som ikke bare omfatter forskere. Av antologiens 23 artikler er 19 skrevet av vitenskapelig ansatte ved Norsk Hotellhøgskole (NHS), som alle forsker på bokens aktuelle temaer. NHS ble etablert i 1912, og er en ledende forskningsinstitusjon innen hotell- og reiseliv som kan bekrefte at dialogundervisning er lærerikt.

Arven fra filosofene er blitt borte på veien. Derfor kan filosofien lære os, hvad god ledelse er, og hjælpe med at udvikle vores lederskab. Denne bog giver en veldokumenteret og letlæst introduktion til, hvordan praktisk filosofi kan ... Filosofi og ledelse Lars Steinar Hauge/ John Grieg Forlag: aug 2016: 390,- Medisin frå død til liv Magne Stendal - John Grieg Forlag: aug 2014: 995,- Til topps i Texaco Per Arne Harnes - John Grieg Forlag: des 2014: 298,- Eg likar Radøy best! Radøy kommune- John Grieg Forlag: På modulet i Ledelse og filosofi vil vi derfor konkretisere, hvordan en ledelsesfilosofi kan se ud, hvor forskelligt de kan anskues, hvad de kan indebære, og hvad de kan hjælpe med.

I denne boken har vi ... Kjøp 'Filosofi og ledelse' av Lars Steinar Hauge fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet | 9788253303468 Kjøp 'Filosofi og ledelse, en antologi om dialogen som nøkkel til forståelse' av Bjørn Olav Roaldseth fra Norges raskeste nettbokhandel.

RELATERTE BØKER