Turisme

Turisme Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,71 MB
FILNAVN
Turisme.pdf
ISBN
9930526809377

BESKRIVELSE

Fagboken som gir et innblikk i grunnleggende krefter som påvirker global turisme.Boken klarlegger vesentlige spørsmål knyttet til hvordan man kan forstå turisme som et komplisert samfunnsfelt. Andretemaer som tas opp, er turisme og bærekraftig utvikling, konflikter i reiselivet, forholdet mellom verter og gjester, turismens sosiokulturelle konsekvenser samt sentrale miljøutfordringer. Videre berøres aspekter knyttet til globalisering og det postmoderne.Turisme: Globale utfordringer er en fascinerende introduksjon til et stort og internasjonalt kunnskapsfelt og gir et nytt og leservennlig overblikk fra et nordisk ståsted. Verket er relevant for studenter, næringsutøvere, planleggere, kulturforvaltere og andre med faglig interesse for turisme og reiseliv.

juni. Reise Svolvær, Vågan: Tripadvisor har 8 650 anmeldelser og artikler om hva du kan gjøre, hvor du kan spise og hvor du kan bo når du er i Svolvær. Turisme er reising for å slappa av eller oppleva nye ting. Det er eit temmeleg nytt fenomen som har kome til etter at avslappande reiser var blitt moglege, og menneske faktisk ønskte å oppleva ting.

Ansvarleg redaktør Wenche Moltu. Framsidefotograf Øyvind Kåre Sunde Herøy kommune tek ikkje ansvar for innhald i eksterne lenkjer.

RELATERTE BØKER