Vestlandshagen

Vestlandshagen - Lisbeth Dreyer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lisbeth Dreyer
DIMENSJON
9,30 MB
FILNAVN
Vestlandshagen.pdf
ISBN
1707553795431

BESKRIVELSE

Vestlandet er ei skattekiste av hagar, frå dei små og idylliske til dei storlagne og staselege. Gjennom mangfaldet speglar dei ulike tradisjonar og gleda over å skape det vakkert kring seg. Forfattar og fotograf Lisbeth Dreyer frå Bergen har reist på oppdagingsferd i vestlandske hagar i Rogaland, Hordaland og Sogn og Fjordane. I denne praktboka tar ho oss med på ei stemningsfull vandring og ei fotografisk reise i hagekunst, lys og atmosfære. Vestlandshagen er ei vakkert skriven og rikt illustrert praktbok, til inspirasjon og glede for alle hageelskarar.

Forfattar ... Vestlandshagen Vestlandshagen Dreyer, Lisbeth. Innbundet / 2014 / Nynorsk 399,-Levering 2-6 dager Antall.

Vestlandet er ei skattekiste av hagar, frå dei små og idylliske til dei storlagne og staselege. Gjennom mangfaldet speglar ... Søkefelt for å søke på bøker, e-media og alt annet biblioteket har å tilby Avansert søk Søk Vestlandshagen er ei vakkert skriven og rikt illustrert praktbok, til inspirasjon og glede for alle hageelskarar.

RELATERTE BØKER