Fusjon og fisjon

Fusjon og fisjon - Aamelfot, Bjørken, Bjørnslett, Jacobsen, Johansen, Løfsgaard, Wilter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Aamelfot, Bjørken, Bjørnslett, Jacobsen, Johansen, Løfsgaard, Wilter
DIMENSJON
12,31 MB
FILNAVN
Fusjon og fisjon.pdf
ISBN
5233185775802

BESKRIVELSE

For å gjennomføre en skattefri fusjon eller fisjon, kreves god innsikt i de skatterettslige, selskapsrettslige og regnskapsmessige reglene og samspillet mellom dem. Boken er en praktisk veiledning i gjennomføring av fusjon og fisjon, godt illustrert med eksempler. En del sentrale temaer er drøftet teoretisk og grundig. Andre fagområder som kan ha betydning ved gjennomføringen av fusjoner og fisjoner, er også omtalt. Boken er en veiledning til revisorer, advokater, regnskapsførere, beslutningstakere, studenter og andre som ønsker å lære mer om fagfeltet og få innsikt i praksis. Forfatterne, alle advokater og statsautoriserte revisorer i Deloitte, er Torill Hasle Aamelfot, Stig Ingve Bjørken, Sylvi Bjørnslett, Kirsten Lucie Jacobsen, Elin Sætre Løfsgaard, Odd Erik Johansen og Gunlaug Nordheim Wilter.

Inngangsverdien per aksje beregnes etter bytteforholdet mellom aksjene i overdragende og overtakende selskap (justeringsfaktor). Det vises til beskrivelsene av beregningen for splitt og spleis. Fusjon og fisjon kan gjennomføres uten beskatning når nærmere bestemte vilkår er oppfylt.

Etter å ha blitt oppdaget i 1938, ble fisjon i løpet av kort tid brukt til å utvikle atombomben. I dag benyttes fisjon som energikilde ved bruk av kjernereaktorer.

RELATERTE BØKER