Himmelbrann

Himmelbrann - Jorunn Johansen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jorunn Johansen
DIMENSJON
11,54 MB
FILNAVN
Himmelbrann.pdf
ISBN
6994815113251

BESKRIVELSE

Kjærligheten blomstrer for både Marna og Marina, og Peder fortsetter å lage bråk på gården. Men på et øyeblikk snur skjebnen, og det er kanskje ikke alltid så lett å skille venn fra fiende?Da hun så opp, sto han foran henne med brede ben og gliste. I hånden holdt han våpenet og siktet på henne. «Nå er det din tur!»«Denne serien er en litterær sjokolade!» Inger Monica Stornes, bokelsker

101,-Kjærligheten blomstrer for både Marna og Marina, og Peder fortsetter å lage bråk på gården. Men på et øyeblikk snur skjebnen, og det er kanskje ikke alltid så lett å skille venn fra fiende? Da hun så opp, sto han foran henne med brede ben og gliste. Himmelbrann og kveldssalme… Han var lærar, prest, salmediktar og forfattar.

Pris kr 87 (spar kr 12). Se flere bøker fra Aud Midtsund. Himmelbrann.

RELATERTE BØKER