Jeg lever, pappa

Jeg lever, pappa - Siri Marie Seim Sønstelie, Erik H. Sønstelie | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Siri Marie Seim Sønstelie, Erik H. Sønstelie
DIMENSJON
8,19 MB
FILNAVN
Jeg lever, pappa.pdf
ISBN
3416887239136

BESKRIVELSE

Siri Marie Seim Sønstelie var på sin første AUF-leir på Utøya i juli 2011. Hun ble skutt mot - men overlevde. På land satt pappa Erik Sønstelie og forsøkte å sortere tanker, frykt, pårørende, presse og inntrykk. Sammen forteller de nå sin historie. Boken er en dokumentarisk fortelling om hva som skjedde under terrorangrepene mot Oslo og Utøya 22. juli 2011. Boken skildrer den unike historien til akkurat Siri og Erik, men den gir også et større bilde av terrorhandlingene som forandret Norge. Gjennom ulike kilder følger vi gjerningsmannens siste forberedelser og gjennomføringen av det verste angrepet på det norske samfunnet i fredstid. Styrken i fortellingen er imidlertid relasjonen mellom far og datter.

Close. Try. Pappa kjøpte en fin leilighet jeg fikk bo i til en billig penge, og mamma overførte penger til meg i ny og ne.

Jeg var redd, sliten og trøtt. -Jeg lever, pappa : 22. juli - dagen som forandret oss.

RELATERTE BØKER