Naken i hijab

Naken i hijab - Gunn Marit Nisja | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunn Marit Nisja
DIMENSJON
5,72 MB
FILNAVN
Naken i hijab.pdf
ISBN
2640558850123

BESKRIVELSE

Live og venninnen reiser på en etterlengtet ferie til eksotiske Egypt. Det blir en reise som skal treffe Live rett i hjertet. En overveldende romanse utvikler seg mellom henne og den lokale guiden Kareem. De gifter seg, og Live flytter inn i hans familiehjem. Men det går ikke lenge før Kareem forandrer seg, og Live finner seg selv fanget i en hijab.Nominert til Bokhandelprisen!

Nå har jeg sammenlignet Henrik Ibsen sitt stykke " Et dukkehjem", og Gunn Marit Nisja sin roman " Naken i hijab". "Naken i hijab" er en vakker roman som handler om en ung kvinnes kamp for kjærligheten og for sitt barn. Temaet er kjærlighet, kulturforskjeller og undertrykkelse.

Live forelsker seg i landet og Kareem, som lar henne tro at han elsker henne, og han gjør det kanskje også. Det ligger en tvil mellom linjene i boken om nettopp det.

RELATERTE BØKER