Tro i praksis

Tro i praksis - Johan Lövgren | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Johan Lövgren
DIMENSJON
4,59 MB
FILNAVN
Tro i praksis.pdf
ISBN
2943085110599

BESKRIVELSE

Boka gir et ærlig innblikk i ungdoms møte med tro, og bygger på samtaler med elever på tre kristne folkehøgskoler. Forfatter Johan Lövgren har i en årrekke vært prest og lærer i folkehøgskolen. Dette er derfor en praksisnær bok med mange eksempler fra hverdagen på en slik skole. Her blir begrepet trospraksis satt inn i en sammenheng med norsk ungdom i dag, og dette gir grunnlag for forståelse av hvordan trospraksis kan fungere for denne aldersgruppen. Tro i praksis henvender seg til alle som arbeider med ungdom over lengre tid, ikke bare i folkehøgskoler, men også andre internatskoler, leirsteder eller kontinuerlige tilbud i menigheten for ungdom. Boka er et verktøy til strategisk tenking for kirkelig arbeid med voksen ungdom, og er en del av prosjektet Ungdom, Kultur, Tro.

Fra etableringen av den offentlige skolen i Norge på 1700-tallet og fram til siste del av 1900-tallet har Levende tro - kristen tro i praksis Living faith - Christian faith and praxis Innhold Dette emnet inngår i nettbasert årsstudium i trosopplæring. Årsstudiet tilbys som et deltidsstudium over to år med fire emner à 15 studiepoeng i et samarbeid med MF vitenskapelige høyskole.

"Du tenker deg ikke fram til en ny måte å leve på. Du lever deg fram til en ny måte å tenke på", sa presten og forfatteren Henri Nouwen. Du har muligens hørt jødedommen omtalt som en «lovreligion», siden den inneholder så mange påbud og forbud (mitsvot).

RELATERTE BØKER