Undring...

Undring... - Paul Wirkola | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Paul Wirkola
DIMENSJON
10,49 MB
FILNAVN
Undring....pdf
ISBN
3136871006531

BESKRIVELSE

De fleste drømmene og opplevelsene blir etter hvert vage og svinner hen, mens andre hendelser tar mer varig plass i tankene. De en bare må sette ord på, gi liv, og det gjøres best i poetiske vendinger. Selve nerven i slike dikt har gjerne en fellesnevner: undring ...

0 antonymer for undring. Allikevel uttalte han med undring og irritasjon, "I denne kirken gjorde de noe som de kalte for 'genealogi', der de lette etter navn på avdøde mennesker, i forsøk på å identifisere sine forfedre. Undring i praksis «Tenkeboka» av Birte Svatun er undringsboka du aldri blir ferdig med. pedagogikk; Trine Jonassen 23.06.2015 Mange barnehager har allerede skaffet seg «Tenkeboka» av forfatter Birte Svatun som kom ut på Gyldendal forlag i fjor.

Jeg har valgt disse diktsamlingene fordi jeg synes de treffer rett i hjertet. Dette er dikt for deg som vil lese om eksistensielle erfaringer som mange mennesker har til felles.

RELATERTE BØKER