Animalium

Animalium - Katie Scott, Jenny Broom | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Katie Scott, Jenny Broom
DIMENSJON
6,27 MB
FILNAVN
Animalium.pdf
ISBN
6376526083238

BESKRIVELSE

Animalium er laget som et museum. En håndtegnet samling av dyr fra hele verden, med tekster som beskriver hvordan de de forskjellige artene har utviklet seg, om hvor og hvordan de lever. Her får man følelsen av å bevege seg gjennom museumsutstillinger av maneter og blekkspruter, frosker og falker, sjiraffer og elefanter. Animalium er en feiring av alt som lever, og du blir kjent med alle de spennende, rare og vakre dyrene som bor på kloden vår - fra de minste og merkeligste biller, til de store, monumentale hvalene. Passer for større barn og ungdommer.

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Animalium av Jenny Broom (ISBN 9789129697148) hos Adlibris.

For commercial work: [email protected] Email Katie: [email protected] Social media: Instagram / Twitter / Tumblr / Facebook For information regarding the Katie Scott Shop please visit the Shop FAQ page. Clients include: Animalium er en feiring av alt som lever, og du blir kjent med alle de spennende, rare og vakre dyrene som bor på kloden vår - fra de minste og merkeligste biller, til de store, monumentale hvalene.

RELATERTE BØKER