Det store pensjonsranet

Det store pensjonsranet - Jon Gangdal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Gangdal
DIMENSJON
5,93 MB
FILNAVN
Det store pensjonsranet.pdf
ISBN
1105179008561

BESKRIVELSE

Historien om norgeshistoriens største ranDet store pensjonsranet er fortellingen om hvordan pensjonister i privat sektor har fått pensjonsordningene sine rasert. Ranerne er mektige finansbyråkrater og våre to største børsnoterte forsikringsselskaper, som dominerer det private pensjonsmarkedet. Som medlemmer av en ikke- demokratisk oppnevnt arbeidsgruppe i Finansdepartementet har de lagt premissene for et særnorsk lovverk for private tjenestepensjoner. Byråkratene har trukket stigen opp etter seg. Politikerne har abdisert. Konsekvensen er at statens 300 000 arbeidstakere favoriseres fremfor 2 200 000 ansatte i privat sektor. Silver pensjonsforsikrings fødsel, drift og endelikt er valgt som rammefortelling. Selskapets historie åpner et vindu inn til en norsk finansverden hvor mange av de viktigste premissene for privatøkonomien til folk flest legges - utenfor demokratisk kontroll.

Ranerne er mektige finansbyråkrater og våre to største børsnoterte forsikringsselskaper, som dominerer det private pensjonsmarkedet. Historien om norgeshistoriens største ran Det store pensjonsranet er fortellingen om hvordan pensjonister i privat sektor har fått pensjonsordningene sine rasert. Ranerne er mektige finansbyråkrater og våre to største børsnoterte forsikringsselskaper, som dominerer det private pensjonsmarkedet.

Som medlemmer av en ikke- demokratisk oppnevnt arbeidsgruppe i Finansdepartementet har de lagt ... Kjøp Det store pensjonsranet fra Norske serier Historien om norgeshistoriens største ran Det store pensjonsranet er fortellingen om hvordan pensjonister i privat sektor har fått pensjonsordningene sine rasert. Ranerne er mektige finansbyråkrater og våre to største børsnoterte forsikringsselskaper, som dominerer det private pensjonsmarkedet. Se hvordan Det Store Pensjonsranet foregår, og stopp det ved å velge et enklere, bedre og rimeligere pensjonsselskap. Historien om norgeshistoriens største ran Det store pensjonsranet er fortellingen om hvordan pensjonister i privat sektor har fått pensjonsordningene sine rasert.

RELATERTE BØKER