En mer synlig kirke

En mer synlig kirke - Oddbjørg Aasen Bjørdal | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Oddbjørg Aasen Bjørdal
DIMENSJON
9,50 MB
FILNAVN
En mer synlig kirke.pdf
ISBN
1838040467855

BESKRIVELSE

Dette er en lettlest innføring i kommunikasjonsarbeid gjennom aviser, radio, fjernsyn, nettaviser og sosiale medier. Boka vil gi deg svar på spørsmål som: Hvordan formulere et budskap? Hvordan komme på talefot med journalister og redaksjoner? Hvordan bruke sosiale medier og unngå fallgruvene? Hvordan planlegge kommunikasjonsarbeidet? En mer synlig kirke handler om hvorfor og hvordan enkeltpersoner, menigheter og kirker kan bli synlige og aktive i det offentlige rom gjennom ulike mediekanaler. Boka er spesielt skrevet for trosopplærere, kateketer, diakoner, prester, kirkeverger og frivillige medarbeider i menighetene. Men innholdet er samtidig relevant for enhver profesjon eller person som er opptatt å bli mer synlig og aktiv i det offentlige rom. Ikke minst vil ledere i ulike posisjoner ha utbytte av å lese boka.

Kirken er en middelaldersk steinkirke.Den er hovedkirke i Tromøy sogn i Arendal prosti, og har 290 sitteplasser. [trenger referanse]Den ligger mellom Hove og Brekka, på yttersiden av Tromøy, og var før gjengroingen på slutten av 1900-tallet synlig fra havet.

Boka er spesielt skrevet for trosopplærere, kateketer, diakoner, prester, kirkeverger og frivillige medarbeider i menighetene. En mer synlig kirke 17.3.2015 Endelig er den her, boken som skal hjelpe kirken og menighetene lokalt med å gjøre et godt kommunikasjonsarbeid. -Kirken underkommuniserer alt det gode arbeidet den gjør, sier forfatter av boken «En mer synlig kirke», Oddbjørg Aasen Bjørdal. IKO gir ut boken "En mer synlig kirke" av Oddbjørg Aasen Bjørdal. Boktittel: En mer synlig kirke Forfatter: Oddbjørg A.

RELATERTE BØKER