Et åpent hus

Et åpent hus lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,76 MB
FILNAVN
Et åpent hus.pdf
ISBN
5062782574037

BESKRIVELSE

I det gamle Oslo sentrum ligger byens største kirke. Gjennom 150 år har kirken og menigheten i gamlebyen stått sentralt i en rekke sosiale og politiske og bevegelser; fra dannelse av indremisjon, arbeiderbevegelse og fattigkasse fra midten av 1800-tallet, til politisk reaksjon, nasjonalisme og nazifisering i første halvdel av 1900-tallet. Med andre ord, midt i sin tids store begivenheter. I den senere tid har Grønland kirke vært den tydeligste eksponenten for kulturelt mangfold i byen. Tittelen Et åpent hus bærer i seg et vitnesbyrd om en radikal åpenhet, en visjon og et engasjement for området. Boken består av et mangfold av stemmer; kristne, muslimer og ateister, som alle har sin plass og rolle i menigheten, og som sammen formidler hva Grønland kirke er i dag. Med denne boken ønsker ikke Grønland kirke i første rekke å feire seg selv, men å formidle hva en kirke og en menighet i Oslo by kan være også i fremtiden.

Helhet var nøkkelordet da Trine Moen og Rune Stene skulle planlegge forvandlingsprosessen for sitt nyervervete hus. «Åpent hus» er en mulighet for sosialt fellesskap mellom brukere. Hovedkraften til vekst og endring ligger i møtet mellom brukerne, den gjensidige hjelpen og støtten.

De politiske ... Nasjonalgalleriet skal bli et åpent og levende hus for publikum, med kunsten i sentrum. Det eneste riktige Jeg gleder meg til å følge prosessen videre når Sparebankstiftelsen DNB og ... Et åpent hus for alle - også kirken.

RELATERTE BØKER