Fyrvokterens kone

Fyrvokterens kone - Karen Viggers | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karen Viggers
DIMENSJON
3,57 MB
FILNAVN
Fyrvokterens kone.pdf
ISBN
5592927634434

BESKRIVELSE

En sterk og hjertevarm fortelling om kjærlighet og tap og om forholdet mellom generasjoner.Mary er gammel og syk, men når hun en dag får levert et brev på døren fra en hun hadde håpet hun aldri skulle se igjen, bestemmer hun seg for å reise tilbake til øya hun for lenge siden forlot. Hun vil være alene med minnene og tankene. Hennes avdøde mann var fyrvokter på øya Bruny, og familien bodde i det ville og vakre tasmanske landskapet helt til det hendte noe som tvang dem tilbake til sivilisasjonen.Hemmeligheten Mary har båret på i mange år er i ferd med å bli avslørt, og hun vet at det vil få konsekvenser også for andre enn henne selv. Mary tar et oppgjør med fortiden, men må samtidig innse at hennes innflytelse over hva som vil skje i framtiden er begrenset.Fyrvokterens kone er en bok som får deg til å lengte tilbake til steder du aldri har vært.

... Postadresse: 0055 Oslo | Besøksadresse: Akersgata 47/49 | Telefon: + 47 21 61 65 00 Organisasjonsnummer: 948 061 937 Kjøp Fyrvokterens kone fra Bokklubber En sterk og hjertevarm fortelling om kjærlighet og tap og om forholdet mellom generasjoner.

Try. Features Fullscreen sharing Embed Analytics Article stories Visual ... Kjøp Fyrvokterens kone fra Cappelendamm En sterk og hjertevarm fortelling om kjærlighet og tap og om forholdet mellom generasjoner.

RELATERTE BØKER