Gjensynsglede

Gjensynsglede - Elisabeth Hammer | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Elisabeth Hammer
DIMENSJON
9,97 MB
FILNAVN
Gjensynsglede.pdf
ISBN
4031470836361

BESKRIVELSE

Adeline kommer tilbake til Tønsberg og oppsøker to skravlete damer så raskt hun bare kan. - Ta en titt på gjesten vår og fortell meg hvem hun er, avbrøt Petra strengt. Ella kikket bort på Adeline. - Hva snakker du om? Det er jo bare en ung kvinne? Er hun kanskje barnebarnet til herr Klausen, som du svermer for? I så fall ligner hun ikke, og jeg har ikke ... Ella stanset ordflommen helt av seg selv. Øynene videt seg ut, og munnen ble til en stor O.

Del på: Facebook Twitter. Å, så deilig med både seier og gjensyn i dag! Har jo ikke sett Lars-Kristian siden torsdag, så nå kjenner jeg at det er helt fantastisk å være på plass i sofaen med Farmen på TV, trygg armkrok og sushi på tallerkenen igjen. GJENSYNSGLEDE.

Under 1 min Publisert: 20.08.18 — 20.57 Oppdatert: 2 år siden. Dagens Næringsliv.

RELATERTE BØKER