Mikkel og Milla skal begynne i første; snart førsteklassing

Mikkel og Milla skal begynne i første; snart førsteklassing - Anne-Lise Gjerdrum | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne-Lise Gjerdrum
DIMENSJON
5,70 MB
FILNAVN
Mikkel og Milla skal begynne i første; snart førsteklassing.pdf
ISBN
5617337401025

BESKRIVELSE

Heftet er laget for barn som skal begynne på skolen og kan brukes sommeren før skolestart, eller det siste året i barnehagen.Her kan barna forberede seg på en morsom måte til skolestart med forøvinger i lesing, skriving og matematikk. Heftet gir en forsmak på hva skolebøkene på 1. trinn dreier seg om og skaper en fin overgang fra barnehage til skole.Heftet er illustrert med morsomme tegninger av Ella Okstad.Serien er utviklet av Anne-Lise Gjerdrum, som har lang erfaring med utvikling av læremidler for barnetrinnet.

Sendes senest i morgen. Kjøp boken Mikkel og Milla skal begynne i første; snart førsteklassing av Anne-Lise Gjerdrum (ISBN 9788202426095) hos Adlibris.com.

Sunniva Hegelstad (5) har gledet seg hele sommeren til å begynne på Skadberg skole i Sola. — Visst er det en stor dag, men ikke gjør den mer skremmende enn den er, sier professor Ingunn Størksen ved Læringsmiljøsenteret på UiS. Mikkel er en kortform av mannsnavnet Mikael, som har opprinnelse i hebraiske micha, «hvem er som», og el, «Gud».

RELATERTE BØKER