Når månen står lavt

Når månen står lavt - Nadia Hashimi | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nadia Hashimi
DIMENSJON
3,81 MB
FILNAVN
Når månen står lavt.pdf
ISBN
6437552453208

BESKRIVELSE

En ny roman fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren Perlen som sprengte skjellet Når ektemannen blir drept av Taliban, må Fereiba flykte fra Afghanistan med sine tre barn. Hun har bare ett håp om å overleve: å komme seg til søsteren i England. Med falske papirer og hjelp fra fremmede de møter på veien, klarer de å komme seg til Iran, og videre til Hellas. Men på et travelt torg i Athen tar skjebnen en ny og skremmende vending når tenåringssønnen Saleem blir borte.

Hun har bare ett håp om å overleve: å komme seg til søsteren i England. Den lille mann Bygger bur til alle han kjenner. Mens den kloke, Som må bøye hodet Når månen står lavt, Legger hele natten fra seg nøkler Til de Vakre Uregjerlige Fangene. Pris: 328,-.

Når ektemannen blir drept av Taliban, må Fereiba flykte fra Afghanistan med sine tre barn. Kjøp Når månen står lavt fra Tanum En ny roman fra Nadia Hashimi, forfatteren av den internasjonale bestselgeren Perlen som sprengte skjellet. Når ektemannen blir drept av Taliban, må Fereiba flykte fra Afghanistan med sine tre barn. Kjøp Når månen står lavt fra Tanum En ny roman fra forfatteren av den internasjonale bestselgeren Perlen som sprengte skjellet.

RELATERTE BØKER