Slik funkar det!; heime og rundt omkring; for alle nysgjerrige

Slik funkar det!; heime og rundt omkring; for alle nysgjerrige - Mats Wänblad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mats Wänblad
DIMENSJON
12,22 MB
FILNAVN
Slik funkar det!; heime og rundt omkring; for alle nysgjerrige.pdf
ISBN
8177005363457

BESKRIVELSE

Basiskunnskap og aha-opplevingar for nysgjerrige i alle aldrar - les og forstå korleis ting heng saman! Kan du forklare korleis lyspæra kan lyse, korleis vatnet kan vere reint i alle kranene våre, korleis jordvarme fungerer, eller korleis ein oppbevarte mat før frysen fanst? Om du allereie veit det, finst det mykje anna ein kan suge til seg i denne faktabibelen. Kapitla i boka tek utgangspunkt i eit hus, og vi følgjer vatn, varme, straum, mat og informasjon til og frå huset. Dessutan er det eit kapittel om trafikk og transport, og vi skal også sjå korleis ting såg ut før i tida, og korleis det (kanskje) blir i framtida. I Slik funkar det! er det mange underhaldande og pedagogiske forklaringar om samanhengar ein ikkje kan google seg fram til. Boka har velskrivne og lett tilgjengelege tekstar og spenstige og gjennomarbeidde illustrasjonar. Her får barn - og vaksne - kunnskap om korleis det nødvendige i kvardagen vår fungerer og heng saman. Dei klassiske How things work-bøkene er hugsa og elska av veldig mange som las dei i oppveksten. Dette er ei heilt ny utgåve, i og med at mykje har endra seg sidan bøkene kom ut på 1970-talet. Omsett av Øystein Rosse.

Varenamn2: Innbunden Slik blir du et mattegeni Goldsmith, Mike. Innbundet / 2013 / Bokmål 299,-100 fantastiske ...

I tillegg til å skrive bøker arbeider han med filmmanus. Wänblad bur i Stockholm. Maks rabatt på nye bøker og fri frakt på ordre over 299,- .

RELATERTE BØKER