Sosialpedagogisk perspektiv på individ og fellesskap

Sosialpedagogisk perspektiv på individ og fellesskap - Roger Mathiesen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Roger Mathiesen
DIMENSJON
9,19 MB
FILNAVN
Sosialpedagogisk perspektiv på individ og fellesskap.pdf
ISBN
1377484781921

BESKRIVELSE

Boken drøfter sosialpedagogikk i et vitenskapsfilosofisk perspektiv. Forfatteren diskuterer sosialpedagogikk i en praksissammenheng, der han tar utgangpunkt i en etablert forståelse av sosialpedagogikk som praksis med utsatte barn og unge. Han spør om denne forståelsen er tilfredsstillende med tanke på sosialpedagogikkens identitet som fag. Han drøfter deretter sosialpedagogikk i forhold til norsk skole og hva som kjennetegner sosialpedagogisk tenkning. Boken er relevant for barnevernspedagogsutdanningen og de andre sosialarbeiderutdanningene, samt forskningsmiljøer som arbeider med sosialpedagogikk. Har register og litteraturliste.

Sosialpedagogisk perspektiv på individ og fellesskap (2008), som gjør bruk av tysk litteratur i sin forskning. 6.

ISBN 9788215013176 Utgitt 2008, Myk perm. Ikke riktig utgave? Kjøp Sosialpedagogisk perspektiv på individ og fellesskap fra Bokklubber Boken drøfter sosialpedagogikk i et vitenskapsfilosofisk perspektiv.

RELATERTE BØKER