Alice Andersen

Alice Andersen - Torun Lian | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torun Lian
DIMENSJON
4,86 MB
FILNAVN
Alice Andersen.pdf
ISBN
5434991636979

BESKRIVELSE

Alice er i midten. Eldre enn lillesøster og yngre enn storebror. Alice snakker lavt og er redd for det meste - for hunder, for havbunnen, for skoleveien. Hun er redd for de lilla jentene i fjerde og kvisete gutter på sykkel og gamle damer som spør om veien helt plutselig. Alice har veldig god fantasi og bekymrer seg for det meste. Så låser pappa Alice inne i bilen fordi han ikke vet at hun har gjemt seg der. Det blir mørkt når han lukker garasjedøra, og Alice begynner å høre skumle lyder. Det blir liksom natta, selv om det er ettermiddag. Tenk om hun må bli her i bilen for alltid? «Alice Andersen» er første bok i Torun Lians nye serie om 8 år gamle Alice. Boka er illustrert av Øyvind Torseter.

Eldre enn lillesøster og yngre enn storebror. Alice snakker lavt og er redd for det meste - for hunder, for havbunnen, for skoleveien.

Så låser pappa Alice inne i bilen fordi han ikke vet at ... Inger Alice Andersen er på Facebook. Registrer deg på Facebook for å kome i kontakt med Inger Alice Andersen og andre du kanskje kjenner.

RELATERTE BØKER