Demokrati og effektivitet

Demokrati og effektivitet - Leif Helland, Rune Jørgen Sørensen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Leif Helland, Rune Jørgen Sørensen
DIMENSJON
5,51 MB
FILNAVN
Demokrati og effektivitet.pdf
ISBN
2964333964254

BESKRIVELSE

Forfatterne benytter både tekstlige resonnementer, konkrete politiske eksempler og resultater fra empirisk forskning for å belyse forholdet mellom demokrati og effektivitet. De ser også nærmere på forhold som kan fremme og svekke demokratiets effektivitet. Boken er tilpasset studenter i økonomi, administrasjon og statsvitenskap. Boken bør også leses av ledere i interesseorganisasjoner, private virksomheter og offentlig forvaltning, politikere og andre som er interessert i det representative demokratiet og dets leveringsevne. Har litteraturliste og register.

Demokrati, rettsstat og menneskerettigheter. Kommunal organisering: effektivitet, styring og demokrati . ISBN 9788215022789, 2014, Rune Jørgen Sørensen, Terje P.

... Jeg er demokrat som at jeg ønsker et utvidet og godt demokrati.

RELATERTE BØKER