Den frosne kvinnen

Den frosne kvinnen - Jon Michelet | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Michelet
DIMENSJON
11,69 MB
FILNAVN
Den frosne kvinnen.pdf
ISBN
9796790584884

BESKRIVELSE

En Thygesen-krimMed nyskrevet forord av Karin FossumVilhelm Thygesen har tatt en pause på 90-tallet, men trer inn i verden igjen i det nye årtusen. Han er 64 år, kledd i designerklær, har hestehale, og serverer espressokaffe av stålbørstede kaffekopper. I ekte Thygesen-tradisjon blir han innhentet av virkeligheten, og viklet inn i forbrytelser. En dag i februar finner han en død, frosset kvinne i hagen sin. Funnet avstedkommer brutale hendelser med forgreninger til et motorsykkelmiljø i skogene i Østfold. Vi stifter for første gang bekjentskap med Kripos-etterforskerne Stribolt og Vaage, som er satt på saken."Den frosne kvinnen er blant Michelets aller beste romaner"TERJE THORSEN, DAGBLADET«Jon Michelet slår fryktelig tilbake ... i språklig og kompositorisk praktslag» TERJE STEMLAND, AFTENPOSTEN"en svært leseverdig og svært underholdende thriller"TURID LARSEN, DAGSAVISEN«Michelet er i praktslag» BJØRN TORE BRØSKE, BERGENSAVISEN Terningkast 5«en drivende godt fortalt kriminalroman»NILS-PETTER ENSTAD, VÅRT LAND«Michelet briljerer»SVEIN HARALD MOE, FÆDRELANDSVENNEN

Les ... Thygesen har tatt en pause på 90-tallet, men trer inn i verden igjen i det nye årtusen. Han er 64 år, kledd i designerklær, har hestehale, og serverer espressokaffe av stålbørstede kaffekopper.

Format Innbundet Emne Krim - Spenning Utgitt 2001 Tilstand Pen, med omslag Brukt eller ny Brukt Forlag Forlaget oktober Pris 75,-Vi oppdaterer disse sidene minst en gang i måneden. Ta kontakt for å være sikker på at vi har den inne.

RELATERTE BØKER