Den norsk-russiske grensen

Den norsk-russiske grensen - Knut Tharaldsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Knut Tharaldsen
DIMENSJON
9,97 MB
FILNAVN
Den norsk-russiske grensen.pdf
ISBN
3128210536136

BESKRIVELSE

Hendelsene og utviklingen ved grensen og landene Norge og Russland er en av de få grensene med et slikt særpreg og hendelser. Stoffet til boken er så nøyaktig som mulig gjennom offentlig dokumentasjon.Div. skriv og fortellinger av personer som har hatt en tjeneste ved grensen, samt agenter som har arbeidet på begge sider av grensen. Personer som har bodd ved grensen og sett utviklingen på nært hold. Her nevnes noen av personene som kilder til boken: Axel Borgen Leif Tharaldsen Jon Gullbrandsen Rolf Andreassen Kåre Rønning Georg Odvar Øverli Åge E. Greiner Erik Bolstad Ragnvald Haugseth Det kan nevnes mange flere, men de vil kjenne seg igjen i boken.

desember 1949 skrev regjeringene i Norge og Sovjetunionen under en avtale vedrørende den norsk-russiske grense. Denne avtalens fullstendige navn er «Overenskomsten mellom den Kongelige Norske regjering og Regjeringen for Samveldet av Sovjetiske Sosialistiske Republikker om forskjellige forhold ved den norsk-sovjetiske grense og om fremgangsmåten ved ordningen av konflikter og ... Områder i Sør-Varanger kommune som ligger innenfor en sone på ca.

Likevel avviker den i noen hense-ender fra det generelle mønsteret. En av dem er at den ble trukket så seint, først i 1825-1826, en annen at Den norsk-russiske grense er riksgrensen mellom Norge og Russland.

RELATERTE BØKER