Det går for sakte

Det går for sakte lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,85 MB
FILNAVN
Det går for sakte.pdf
ISBN
7324691430375

BESKRIVELSE

Gjennom 15 essays belyses sentrale temaer som menneskelige ressurser og muligheter, om det å få bestemme selv og betydningen av gode og hjelpsomme relasjoner. Bidragene i denne boken tar utgangspunkt i en påstand, nemlig at «Det går for sakte i arbeidet med å endre tjenestene for personer som erfarer psykisk helse- og rusvansker». Essayformen er valgt for å gi rom og muligheter for tvil, undring, skråsikkerhet og tydelighet. Bengt Karlsson har invitert forfattere med forskjellig bakgrunn og erfaring til å undersøke ulike forhold og temaer som kan bidra til endring og gjøre psykisk helse- og rustjenester bedre enn de er i dag.. . Temaene springer fra gode og dårlige samtaler og om muligheten for betydningsfull hjelp, til møter med ulike former for makt, undertrykkelse og mangel på frihet til å velge. Forfatterne skriver om utfordrende og sammensatte temaer i menneskers liv: skam, uro og det som er ordløst og ikke lar seg uttrykke. Det fremgår også at vi i dag har nok kunnskap og kompetanse om det betydningsfulle i livet. Det som kan gjøre at vi setter opp tempoet og intensiteten med å utvikle mer humane tjenester i psykisk helse- og rusfeltet..

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205491120 Bare 65 prosent av barnehagene oppfyller pedagognormen. - Det er bra at det er noe flere barnehagelærere, men utviklingen går alt for sakte, sier Steffen Handal. Boken «Det går for sakte...

Gjennom 15 essays belyses sentrale temaer som menneskelige ressurser og muligheter, om det å få bestemme selv og betydningen av gode og hjelpsomme relasjoner. Gjennom 15 essays belyses sentrale temaer som menneskelige ressurser og muligheter, om det å få bestemme selv og betydningen av gode og hjelpsomme relasjoner. Bidragene i denne boken tar utgangspunkt i en påstand, nemlig at «Det går for sakte i arbeidet med å endre tjenestene for personer som erf... Det er en kraftig vekst på kort tid, men utfordringene er store og det går for sakte, erkjenner Haugli.Etterlyser internasjonal strategiNæringslivets klimakonferanse skal gi de ulike aktørene bedre samarbeidsmuligheter for å få til et grønt skifte. Det går for sakte - i arbeidet med psykisk helse og rus Gyldendal Akademisk Redaktøren av denne boken har kontaktet «damer og herrer jeg har møtt i psykisk helsearbeid de siste 40 årene» og invitert dem til å skrive et essay om «Alt det jeg egentlig har hatt lyst til å skrive om psykisk helse …». 1) dersom man greier å stoppe smitten er det det absolutt beste, det er ikke noe som heter for sakte.

RELATERTE BØKER