Filmteori

Filmteori lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
12,19 MB
FILNAVN
Filmteori.pdf
ISBN
4399606964625

BESKRIVELSE

Filmteori er en grunnbok i filmforståelse, der 18 hovedaktører i internasjonal filmteori er representert med egne artikler. Ingen av tekstene er tidligere oversatt til norsk. Har register over omtalte filmer.

. Du utvikler deg som audiovisuell forteller, du får filmanalytisk forståelse, innsikt i aktuell og sentral filmteori og oversikt over filmsjangre og sjangerutvikling. Videre får du erfaring med filmproduksjon, fra idé til ferdig produkt, gjennom å produsere en kortfilm og bygge på det du lærer i studiet. Filmteori, analyse av estetiske virkemidler, manus.

2.1 Adaptasjonsteori Adaptasjon vil si «overføring av en tekst fra et medium til et annet, for eksempel filmatisering av bøker» (Bakken, Mose & Oxfeldt 2012, s 161). I Arne Engelstads teoribok, Fra bok til Kautokeino-opprøret er en film om foranledningen til opprøret som over 50 samer stod bak i 1852.

RELATERTE BØKER