Hundre måter å tenke på

Hundre måter å tenke på - Tove Jonstoij, Åsa Tolgraven | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tove Jonstoij, Åsa Tolgraven
DIMENSJON
12,78 MB
FILNAVN
Hundre måter å tenke på.pdf
ISBN
6072681329967

BESKRIVELSE

Dette er boka for deg som vil lære mer om Reggio Emilia-filosofien. Boka er skrevet for barnehagelærere og lærere, men er like aktuell for foreldre.Hvert år reiser hundrevis av politikere, pedagoger, skoleledere og forskere til den lille byen Reggio Emilia i Italia for å lære om hvordan de her har bygd opp den kommunale barnehagen. Ifølge Reggio Emilia-filosofien er alle barn idérike og fantasifulle. Lærere og barnehagelærere må derfor vurdere sitt læringssyn og sitt syn på barn og stille seg spørsmål av typen: Tar vi de ressurssterke, kompetente barna på alvor? Lytter vi til deres tanker og teorier? Lar vi dem bevege oss?Hundre måter å tenke på bygger på en svensk bok. I den norske utgaven har vi tatt inn et kapittel om inntrykkene til norske barnehageansatte som har besøkt barnehager i Reggio Emilia. Boka har også et kapittel om Reggio-arbeid i Norge.

Pensumbøker i alle fag. Boken forteller om den pedagogiske hverdagen i Reggio Emilia i Italia, og om de teoriene, begrepene og strukturelle forutsetningene som ligger bak.

Pensumbøker i alle fag. Boken forteller om den pedagogiske hverdagen i Reggio Emilia i Italia, og om de teoriene, begrepene og strukturelle forutsetningene som ligger bak.

RELATERTE BØKER