Infomania; råbra rekorder, topp 10 og fakta

Infomania; råbra rekorder, topp 10 og fakta - Jon Richards | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jon Richards
DIMENSJON
6,10 MB
FILNAVN
Infomania; råbra rekorder, topp 10 og fakta.pdf
ISBN
7462327582425

BESKRIVELSE

Tenk deg hundrevis av fakta om dyr, byggverk, Jorda, folk og verdensrommet - alle levendegjort med fargerike illustrasjoner - som er morsomme å kunne og lette å huske. Fra råbra rekordbrytere til forbløffende topp 10-lister, pluss fengslende statistikker om de raskeste, høyeste og mest spennende fakta i verden. Infomania vil gi deg et nytt syn på informasjon!Boken passer for barn mellom 9 og 12 år.

Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Innbundet, Jon... Infomania (Innbundet).

Fra råbra rekordbrytere til forbløffende topp 10-tabeller, pluss fengslende statistikker om de raskeste, høyeste og mest spennende fakta i verden. Tenk deg hundrevis av fakta om dyr, byggverk, Jorda, folk og verdensrommet - alle levendegjort med fargerike illustrasjoner - som er morsomme å kunne og lette å huske. Fra råbra rekordbrytere til forbløffende topp 10-lister, pluss fengslende statistikker om de raskeste, høyeste og mest spennende fakta i verden.

RELATERTE BØKER