Krigen som aldri tar slutt

Krigen som aldri tar slutt - Carsten Jensen, Anders Hammer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Carsten Jensen, Anders Hammer
DIMENSJON
7,46 MB
FILNAVN
Krigen som aldri tar slutt.pdf
ISBN
6767168078923

BESKRIVELSE

Carsten Jensen og Anders Hammer tegner i denne boken et sterkt bilde av situasjonen i Afghanistan i dag. På to reiser, i 2013 og 2016, har de sammen besøkt alle regionene i landet for å dokumentere hvordan livet arter seg for menneskene her, både under invasjonen, og nå senest etter at vestlige styrker trakk seg ut. I tillegg til krigsherrer, sikkerhetsstyrker og opiumsbønder, møter vi blant annet de som er på flukt, de som prøver å flykte - og kvinnene som blir igjen for å skape endringer. Boken er en revidert og sterkt utvidet utgave av Alt dette kunne vært unngått (2014).

Mange mente krigen skulle gi slutt på alle kriger. Men denne krigen tar aldri slutt.

De overlevende feirer mens soldatene vender hjem. Trailer: Serie 2 program Anbefalt for klassetrinn 8-13 Fag Historie Tilgjengelig som Krigen som aldri tar slutt.

RELATERTE BØKER