Kunst og arkitektur ved Universitetet i Bergen

Kunst og arkitektur ved Universitetet i Bergen - Henrik von Achen, Siri Meyer, Eva Røyrane, Walter Wehus | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Henrik von Achen, Siri Meyer, Eva Røyrane, Walter Wehus
DIMENSJON
8,47 MB
FILNAVN
Kunst og arkitektur ved Universitetet i Bergen.pdf
ISBN
5023504018493

BESKRIVELSE

Norges første offentlige kunstsamling ble opprettet i Bergen i 1825. Den danner grunnstammen i Universitetet i Bergens unike kultur- og naturhistoriske samlinger samlinger som etter hvert også fikk egne hus. Denne boken forteller om kunst og byggekunst på og omkring byens campus, fra kirkekunst til arkitektur, utsmykkingskunst og gatekunst. Henrik von Achen, professor i kunsthistorie og fagdirektør ved Universitetsmuseet i Bergen, har skrevet historien om hvordan Universitetets kirkekunstsamling ble til. Eva Røyrane, forfatter av boken Arkitekturguide Bergen, har skrevet historien om de sentrale universitetsbyggene. Siri Meyer, professor i kunsthistorie ved Universitetet i Bergen, har skrevet om kunsten som smykker universitetsbyggene. Walter Wehus, forfatter av boken Street Art Bergen, har skrevet om gatekunsten på universitetsområdet.

Den øverste lederen ved Fakultet for kunst, musikk og design er dekanen, ... Universitetet i Bergen Fakultet for kunst, musikk og design Postboks 7800 5020 Bergen. Kjøp 'Kunst og arkitektur ved Universitetet i Bergen' av Henrik von Achen fra Norges raskeste nettbokhandel.

Listene kan sorteres ved å klikke på overskriften i kolonnene. Se også retningslinjer for UHRs fagstrategiske enheter. Hun var professor ved Fakultet for Kunst, Musikk og Design ved Universitetet i Bergen (tidligere Kunsthøgskolen i Bergen) fra 2004 til 2017.

RELATERTE BØKER