Odelsdatteren

Odelsdatteren - Torill Thorup | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torill Thorup
DIMENSJON
3,62 MB
FILNAVN
Odelsdatteren.pdf
ISBN
4250492218071

BESKRIVELSE

Yngvil er nitten år da hun må overta ansvaret på storgården Brandsæther fordi moren er alvorlig syk. Hun får god hjelp av tjenestefolket, men mektige fiender skjuler seg i skyggene. Harald, en av kullkjørerne på Jernverket, drømmer om den vakre og stolte Yngvil, men en storgårdsdatter er uoppnåelig for en arbeidersønn. At den ville og utemmede Dina er forelsket i ham, betyr ingenting. Den eneste han vil ha, er Yngvil. Sankthansaften 1869 - Får jeg neste dans? - Gjerne, svarte Yngvil og ga blaffen i skikk og bruk. Når ikke Simen tok seg av henne, kunne hun danse med hvem hun ville! Nølende lot hun Harald holde om henne, mot sin vilje kjente hun at det føltes godt. Hun visste ikke helt hva det var med denne karen, men hun følte seg ... trygg i armene hans.

Gratis Veil. pris: 39,-Spar: 39,-Yngvil er nitten år da hun må overta ansvaret på storgården Brandsæther fordi moren er alvorlig syk.

- Det virker som vi har noen som kan føre gården videre - i en eller annen form, sier ekteparet, tilnærmet unisont. Nær ilden (Ebok) av forfatter Torill Thorup. Pris kr 101.

RELATERTE BØKER