Om den norske tenkemåten

Om den norske tenkemåten - Georg Johannesen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Georg Johannesen
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Om den norske tenkemåten.pdf
ISBN
9556107536039

BESKRIVELSE

Kåret til etterkrigstidens viktigste sakprosabok! Helt siden utgivelsen i 1975 har denne boka hatt en enestående posisjon blant norske forfattere og intellektuelle. Det er en etterspurt bok; en stadig aktuell klassiker. Referert til og sitert fra gjennom tre generasjoner, har den vært skjellsettende for de som har lest den i et forsøk på å forstå den norske tenkemåten.Artiklene i Om den norske tenkemåten er skrevet over et spenn på 20 år. Til sammen viser de Georg Johannesens retoriske talent, men også hans evne og vilje til å analysere datidens litterære, kulturelle og politiske problemstillinger.

Referert til og sitert fra gjennom tre generasjoner, har den vært skjellsettende for de som har lest den i et forsøk på å forstå den norske tenkemåten. Søkeresultater for Om den norske tenkemåten - Haugenbok.no Haugenbok.no Norges raskeste nettbokhandel Artiklene er skrevet mellom 1954 og 1974, og forsøker å gi beskrive den norske væremåten. Forfatteren viser vilje til å tenke dialektisk, og til å analysere de litterære og politiske problemstillinge Helt siden Om den norske tenkemåten kom ut første gang (1975) har den hatt en enestående posisjon blant forfattere og intellektuelle.

En side ved den norske tenkemåten er aversjoner mot paradokser, synteser og hypoteser. Kjøp Om den norske tenkemåten fra Cappelendamm Kåret til etterkrigstidens viktigste sakprosabok! Helt siden utgivelsen i 1975 har denne boka hatt en enestående posisjon blant norske forfattere og intellektuelle. Det er en etterspurt bok; en stadig aktuell klassiker. Norske tenkemåter er en samling tekster om norske verdensbilder og selvbilder på 2000-tallet.

RELATERTE BØKER