Reserveprinsesse Andersen

Reserveprinsesse Andersen - Torun Lian | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Torun Lian
DIMENSJON
7,89 MB
FILNAVN
Reserveprinsesse Andersen.pdf
ISBN
9063094261247

BESKRIVELSE

Alice Andersen gleder seg til skoleavslutningen er overstått. Heldigvis skal hun ikke stå på scenen og synge eller spille, det får de andre i klassen ta seg av, de som elsker å opptre. Alice er glad for at hun bare er reserve. Men så skjer det som ikke skal skje. Helene får hjernerystelse. Alice Andersen må spille prinsesse.

Heldigvis skal hun ikke stå på scenen og synge eller spille, det får de andre i klassen ta.. Reserveprinsesse Andersen book. Read 4 reviews from the world's largest community for readers.

Alice Andersen gleder seg til skoleavslutningen er overstått. Heldigvis skal hun ikke stå på scenen og synge eller spille, det får de andre i klassen ta.. Med bøkene om Alice Andersen skriver Lian for første gang for yngre lesere.

RELATERTE BØKER