Sensitiv og sterk!

Sensitiv og sterk! - Ihrén Abrahamsson, Lian Kirksæther | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ihrén Abrahamsson, Lian Kirksæther
DIMENSJON
8,22 MB
FILNAVN
Sensitiv og sterk!.pdf
ISBN
6984887097049

BESKRIVELSE

Lær deg knepene for å gjøre din sensitivitet til en styrke! Er du en av de ca 20 % av befolkningen som er høysensitive? Eller er du rett og slett bare lei av det enorme presset fra samfunnet, på at vi skal være en mester i alt? Har du eller jobber du med barn som er høysensitive? Da er dette boken for deg! Forfatterne er begge høysensitive. Med denne boken vil de hjelpe deg med å forstå hva det innebærer å være høysensitiv, samt gi deg nyttige og fine øvelser som vil guide deg til en enklere, bedre og lykkeligere hverdag! Endelig er denne bestselgeren tilgjengelig i pocket!

Powered by Create your own unique website with customizable templates. Sensitiv og sterk! (Heftet) av forfatter Ihrén Abrahamsson. Selvutvikling.

Derfor ber vi om din hjelp. Støtt oss ved å vippse f.eks 25,- til 12137 (velg Kjøp og betal), så kan vi skrive mer om psykisk helse.

RELATERTE BØKER