Automatisering

Automatisering - Frank Fosbæk | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frank Fosbæk
DIMENSJON
7,62 MB
FILNAVN
Automatisering.pdf
ISBN
4306738943047

BESKRIVELSE

Boka handler om automatiserte anlegg, motorer og startapparater, kontaktorstyrte motoranlegg, programmerbare logiske styringer, praktisk bruk av programmerbare styringer og kontinuerlig regulering. Den beskriver en enkel øvingsmodell til bruk i undervisningen, og det er utarbeidet en bygge-veiledning for opplæringsmodeller i reguleringsteknikk som ligger på nettsidene til forlaget.

[2] Automation kommer från grekiskans 'automatos' och betyder på egen hand. Ett exempel på automation är väderkvarnar, där man låter vinden driva en kvarn, ett arbete som annars är väldigt fysiskt ansträngande..

Foredragsholderne gir eksempler på løsninger og måter å jobbe på for å lykkes med prosjekter innen datainnsamling, tilstandsovervåkning, matsikkerhet og bærekraft. Automatisering Vi har lang erfaring med utvikling av automatiserte, fleksible produksjonsprosesser. Vi tilbyr tjenester innen automatiseringsanalyse- og optimalisering, fleksible sensor-baserte løsninger og simulering av produksjonsprosesser. I store delar av industrien, både landbasert og offshore, er behovet for teknikarar med kompetanse på automatisering stor.

RELATERTE BØKER