Effektive lesere snakker sammen

Effektive lesere snakker sammen - Åsmund Hennig | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Åsmund Hennig
DIMENSJON
3,75 MB
FILNAVN
Effektive lesere snakker sammen.pdf
ISBN
2770995673314

BESKRIVELSE

Fra først til sist er lesing preget av en eller annen form for dialog. Effektive lesere snakker sammen forklarer hvordan sosiale og dialogiske perspektiver ligger til grunn for litterære samtaler som tenkning og metode på alle trinn i grunnskolen. Klasserommet gir oss en unik mulighet til å forfølge det sosiale og dialogiske. Elever liker å snakke sammen, og elever liker å snakke om det de har lest. Strukturerte og gjennomtenkte litterære samtaler som er grunnlagt på klare litteraturdidaktiske prinsipper, gir slike samtaler retning og mening. Samtidig er litterære samtaler fleksible og kan tilpasses ulike typer elever.Boken presenterer en rekke forskjellige samtaleformer som bør kunne passe for like mange forskjellige elever. Gjennom de litterære samtalene får elever av alle kategorier mulighet til å utvikle sin spesifikke litterære kompetanse og faglighet.Effektive lesere snakker sammen tar opp og videreutvikler sentrale ideer fra boken Litterær forståelse: Innføring i litteraturdidaktikk (2010).

Effektive lesere snakker sammen forklarer hvordan sosiale og dialogiske perspektiver ligger til grunn for litterære samtaler som tenkning og metode på alle trinn i grunnskolen. Effektive lesere snakker sammen forklarer hvordan sosiale og dialogiske persp Effektive lesere snakker sammen : innføring i litterære samt | Biblioteksentralen JavaScript seems to be disabled in your browser. Vår pris 549,-(portofritt). Pensumbøker i alle fag.

Boka presenterer forskjellige samtaleformer tilpasset ulike kategorier av elever. Gjennom de litterære samtalene får de mulighet til å utvikle sin spesifikke.. Effektive lesere snakker sammen forklarer hvordan sosiale og dialogiske perspektiver ligger til grunn for litterære samtaler som tenkning og metode på alle trinn i grunnskolen.

RELATERTE BØKER