En, to, støvel og sko

En, to, støvel og sko - Else H. Devold | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Else H. Devold
DIMENSJON
4,40 MB
FILNAVN
En, to, støvel og sko.pdf
ISBN
8326812900400

BESKRIVELSE

Boken viser hvordan man praktisk kan introdusere matematikk for de minste i barnehagen. Stoffet er basert på sentrale temaer i den grunnleggende matematikkopplæringen, som lek og spill, forklaring og argumentasjon, telling, måling, lokalisering og design. I hvert kapittel finner du praksisfortellinger, aktiviteter, ideer, boktips, sanger og regler, med utgangspunkt i hverdagen i barnehagen.

Aktiviteterne er beskrevet på en enkel og overskuelig måde, og illustrationerne understøtter teksten. Ett, to, ett, to, en støvel og sju sko! En av fem soldater kan ikke regne, mens en av ti er svak i lesing. 21.

Et par lange, smale lærstøvler gir et løft til høststilen, eller kanskje leter du etter et par gummistøvler til høstens soppsanking?. Vi er like glade i støvler som vi er i sko her på Footway, og våre skarpe innkjøpere jobber skoene av seg for at du skal finne dine ... Ett to, ett to, en støvel og en...

RELATERTE BØKER