Fra vinterarkivene

Fra vinterarkivene - Merethe Lindstrøm | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Merethe Lindstrøm
DIMENSJON
3,65 MB
FILNAVN
Fra vinterarkivene.pdf
ISBN
6202840967371

BESKRIVELSE

Merethe har tatt med seg familien og flyttet på landet. Her, på kontoret i huset bak jordene og veien, mellom lysende dager og netter uten søvn, skriver hun fram fortellingen om Mats, som hun lever sammen med. Det er fortellingen om en stor og altoverskyggende kjærlighet. Om hvordan det er å være så nær et menneske som ikke alltid ønsker livet. Om frykten, og om å holde seg oppe på tross av alt. "Fra vinterarkivene" er en akutt og dypt personlig roman. I glassklare bilder av omgivelsene til personer som befinner seg i en slags eksistensiell nød og hjelpeløshet overfor livet, speiler forfatteren sin egen historie.

Om hvordan det er å være så nær et menneske som ikke alltid ønsker livet. Om frykten, og om å holde seg oppe på ... Kjøp Fra vinterarkivene fra Bokklubber Merethe har tatt med seg familien og flyttet på landet.

Her, på kontoret i huset bak jordene og veien, mellom lysende dager og netter uten søvn, skriver hun fram fortellingen om Mats, som hun lever sammen med. Prosjekt3.Lindstrøm_Layout 1.qxd 21.08.15 09:43 Side 3. Merethe Lindstrøm.

RELATERTE BØKER