Fridas fargesirkus

Fridas fargesirkus - Frida Pontén | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Frida Pontén
DIMENSJON
11,44 MB
FILNAVN
Fridas fargesirkus.pdf
ISBN
2400724168228

BESKRIVELSE

Velkommen inn i Fridas fantastiske verden - full av ull, garn og farger! Dette er årets frodigste bok, nesten som et lite univers i seg selv. Frida tegner og fargelegger, strikker og hekler. Det hun lager, skal ikke være perfekt, men frodig må det være! Bless the mess, sier Frida. Men hun slurver ikke med beskrivelser og oppskrifter. Her er alt på plass, med gode forklaringer og herlige bilder og tegninger av alt som lages. Boken er full av ulike prosjekter i strikking og hekling, og du kan også lære deg hvordan du kanmultifarge ditt eget garn. Her er fargerike pledd og puter, lekne ponchoer og et stort antall småplagg, og dessuten en del du kan lage til familiens minste. De fortjener jo også å ta del i denne vidunderlige og fargerike verdenen! Gjett om de vil trives!

Frida tegner og fargelegger, strikker og hekler. Det hun lager, skal ikke være perfekt, men frodig må det være! Bless the mess, sier Frida. Fridas fargesirkus Frida Pontén (Innbundet) Tips en venn 328 kr Antall .

Skickas inom 1-3 vardagar. Köp boken Fridas fargesirkus av Frida Pontén (ISBN 9788202490621) hos Adlibris.

RELATERTE BØKER