Hvitvasking

Hvitvasking - Tom Kristensen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Tom Kristensen
DIMENSJON
5,20 MB
FILNAVN
Hvitvasking.pdf
ISBN
1402320778468

BESKRIVELSE

Asgeir Müller har arvet sin onkels kunstforretning. Dette blir hans livs sjanse. Han sier opp jobben og flytter til Oslo. Her blir han kjent med Kristin Sundqvist, reporter i TV2. En «deep throat » fra en hemmelig, innvandrerfiendtlig organisasjon, med samfunnstopper som medlemmer, kontakter henne. Samtidig får Asgeir tilbud om å delta i en operasjon for hvitvasking av penger gjennom kunstforretningen. Asgeir og Kristin trekkes inn i en verden av hvitvasking, terror og rasisme. Etter hvert vet de ikke lenger hvem som er venn eller fiende. Stadig nye avsløringer bringer dem inn i et spill med større konsekvenser enn de aner.

Dersom forholdet er nevnt også i denne sjekklisten, er det ytterligere grunn til å undersøke videre og vurdere innrapportering. Fastsatt av Finansdepartementet 14. september 2018 med hjemmel i lov 1.

mai 1988 nr. 26 om inkassovirksomhet og annen inndriving av forfalte pengekrav § 28 nytt tredje ledd skal lyde: Dette er samlesiden over alle de siste nyhetssaker som omhandler hvitvasking Hvitvasking er i stadig større grad organisert og planlagt, f.eks.

RELATERTE BØKER