Min kamp

Min kamp - Adolf Hitler | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Adolf Hitler
DIMENSJON
12,24 MB
FILNAVN
Min kamp.pdf
ISBN
7003372771410

BESKRIVELSE

For første gang på 77 år utgis Adolf Hitlers Mein Kampf på norsk. Dag Biseth har oversatt boken og historiker Anders G. Kjøstvet har skrevet forord til alle kapitlene samt et omfattende kommentarverk som blant annet korrigerer Hitlers beskrivelse av egen oppvekst. Hitler skrev boken i to bind. «Et oppgjør» ble første gang utgitt i Tyskland i 1925, og andre bind, «Den nasjonalsosialistiske bevegelse» utkom i 1926. I mai 1930 utkom Mein Kampf for første gang i en ettbindsutgave, og frem til krigens slutt ble det solgt 12,5 millioner eksemplarer. Den nye, norske utgaven er komplett med begge bind og er på 833 sider.

Boken er dels selvbiografi og dels et propaganda- og kampskrift, skrevet i perioden da hans parti, NSDAP, var i oppbyggingsfasen. Den første delen ble gitt ut i 1925, den andre i 1926.

Romanen beskriver det unge blikkets varhet og usikkerhet, der det registrerer andre menneskers tilstedeværelse og vurderinger med en åpenhet som er voldsom og nesten selvutslettende i sin konsekvens. Min kamp mot kalifatet innebar å konfrontere fienden på deres hjemmebane. «Mike» Etter ett år i Irak havner «Mikes» avdeling i peshmergaen i strid for første gang. Terminlister, tabeller, resultater, statistikker, nyheter og mer fra alle nivåer i norsk fotball. Min kamp 1 er en herlig, dyster, oppsiktsvekkende, intens, ærlig, observerende roman/selvbiografi om død, familierelasjoner og veien mot et forfatterskap.

RELATERTE BØKER